V. ÁLLATOK VILÁGNAPJA FESZTIVÁL

V. ÁLLATOK VILÁGNAPJA FESZTIVÁL

Kedves Állatbarátok!

Az idei Állatok Világnapja Fesztivál új köntöst kapott! Szeretnénk meghívni Benneteket 2016. október 8-án 14 órától egy rendkívüli találkozóra, mégpedig a Győri Állatmenhelyről örökbefogadott kutyák és cicák találkozójára!

Ha tőlünk fogadtad otthonodba családod legszőrösebb tagját, és szeretnél Te is részt venni a találkozón, akkor nincs más dolgod, mint küldeni egy e-mailt a kapcsolat@gyoriallatmenhely.hu címre, melyben írd meg nekünk kedvenced nevét, életkorát, fajtáját és valami érdekességet a közös életetekről. És ne felejtsetek el fényképet is csatolni az e-mailhez! Ezekből a fotókból a rendezvényen egy tablót készítünk, amit a menhelyen fogunk elhelyezni. A rendezvényen lehetőségetek nyílik beszélgetni egy kicsit egymással, a régi „osztályfőnökökkel” és szuper műsort is láthattok, hiszen felvonul előttetek Győr város ebnevelő testülete!

Na és persze egy kis meglepetés is jár az előre regisztrálóknak! 🙂

Ha nem fogadtál tőlünk örökbe (még 🙂 ), akkor pedig sok szeretettel látunk a rendezvényen és örömünkre szolgál, hogy osztozol örömünkben és büszkeségünkben! Sok érdekes program és foglalkozás vár mindenkire!
Ha egyéb kérdésetek van, akkor írjatok: kapcsolat@gyoriallatmenhely.hu, vagy telefonáljatok: 70/418-29-13!

Jelentkezési határidő: 2016. október 6.

Ha jelentkeztél, akkor a rendezvényen a regisztrációs asztalnál kérünk, hogy mindenképpen jelezd, hogy megérkeztél!

v-allatok-vilagnapja-fesztival-1

 

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.