Okos Kutya Program

Mi az az Okos Kutya Program (OKP)?

Szerintünk a menhelyi kutyák is okosak, tanulékonyak, és lehetnek szófogadóak. Akkor is, ha nem fiatalok, ha nem fajtatiszták vagy ha korábban nem nevelte őket senki. Szerintünk minden kutya okos, csak megfelelő iránymutatásra, azaz vezérre van szüksége.

 

 

Támogatónk és egyben önkéntesünk, Koloszár Roxi a Nagyvezér Kutyaiskola oktatója felajánlotta, hogy önkéntesek segítségével alap engedelmességre tanítja azokat a védenceinket, akiknek ez eddig nem adatott meg. Így aztán heti két alkalommal a menhellyel szemközti füves terület kutyaiskolává változik, ahol több csoportban is folyik már az oktatás.

 

 

Roxi (és mi is) nagyon bízunk benne, hogy az Okos Kutya Programban résztvevő kutyusok nagyobb eséllyel jutnak gazdához, ha rendszeresen foglalkoznak velük. Az eddigi eredmények azt mutatják, megtérül a befektetett energia, hiszen számtalan Okos Kutya került már szerető családba.

 

 

Hogyan követheted a OKP-ot?

Roxi szorgalmasan írja a beszámolókat az Okos Kutya Programról, és megannyi fényképet közöl az alábbi oldalon:
roxididudogblog.blogspot.com
Még több fényképet pedig ide kattintva találsz >>

 

 

Szeretnél csatlakozni a programhoz?

Ha úgy gondolod, hogy szívesen töltesz el heti egy- vagy két alkalmat a menhelyi kutyák képzésével, és rendszeresen el is tudsz járni, kérjük, keresd fel Roxit a 30/221-55-22-es telefonszámon.