Megtaláltuk Szundit, de a veszély továbbra is fennáll, kamerarendszerre gyűjtünk!

Megtaláltuk Szundit, de a veszély továbbra is fennáll, kamerarendszerre gyűjtünk!

Kiemelt önkéntesünk a belvárosban járva pillantotta meg egy padhoz kikötve az immáron másodjára ellopott közép-ázsiai kutyát, Szundit és azonnal rendőri intézkedést kért.

Az előállítás során kiderült, hogy az elkövető már másodjára lopta el a nagytestű kutyát, a korábbi alkalommal Budapestre vitte magával, ahol egy kocsmai verekedést követően, szintén rendőri intézkedésre vették el tőle a kutyát. A chip alapján a fővárosi állatvédők értesítették a menhelyet, mely alapján beazonosítottuk az állatot és haladéktalanul érte mentünk.

Már éppen kezdett megnyugodni, mikor szombaton újra eltűnt a kennelből.

Szundi lesoványodva és sorsába beletörődve várta, hogy jöjjön érte a menhelyes autó és gondozója visszavigye a helyére.

Ezután szó szerint hét lakattal őrizzük szegény Szundi kenneljét, hiszen az elkövető szabadlábon van, és attól tartunk, újra megpróbálja ellopni szerencsétlen állatot.

Nagyon kérünk mindenkit, hogy ha csak 100,- Ft-tal is, de támogassa a kamerarendszer beszerzését, mert enélkül nem tudjuk megvédeni állatainkat az ilyen emberektől!!

Bankszámlaszám:
10200249-33018676 (K&H)

Kedvezményezett: Emberek az Állatokért Alapítvány
IBAN: HU10 1020 0249 3301 8676 0000 0000
Swift/BIC kód: OKHBHUHB
Bank: K&H Bank

Természetesen az lenne a legjobb, ha végre Szundit örökbe fogadná egy szerető család, hiszen annak ellenére, hogy nagytestű kutya, borzasztóan nyugodt és vágyik a szeretetre! Igazán megérdemli ilyen hányattatások után, hogy jó helyre kerüljön és megnyugodhasson végre!

Minden segítséget köszönünk!

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.