Liza Álomgazdit keres

Liza Álomgazdit keres

Kedves Állatbarátok!

Szeretnénk Nektek bemutatni Lizát, aki egy édes fajtatiszta labrador kutyus. Örökbefogadóra van szüksége, mivel a család, aki befogadta már nem tudja gondját viselni. Sajnos a család másik szuka kutyájával Liza nem jön ki túl jól, és hogy ne tegyenek kárt egymásban a kutyusok, a gazdik szeretnének Lizának egy gondoskodó, szerető családot találni.

unnamed

Küldtek nekünk egy rövid jellemzést Lizáról:
3 éves fekete labrador szuka (ivartalanított, rendszeresen oltott), bal hátsó lábán csak két ujja van (anyja születésekor megrágta). Jelleme: rendkívül barátságos, bújós, kissé eleven, tanulékony, szeret emberközelben lenni, más vágya nincs is. Egyéb háziállatokkal való viselkedését nem ismerjük. Betegsége miatt egyedüli kutyának javasoljuk.
Betegsége: pajzsmirigy alulműködés. Sajnos élete végéig gyógyszert kell szednie, jelenleg ez az Euthyrox tabletta. Hamarosan újabb kontroll vizsgálatra visszük.
Külleme: betegsége miatt túlsúlyosnak néz ki, de nem túltáplált, most már csak kizárólag diétás kutyatápot eszik.

unnamed (4)
unnamed (5)

Kérünk Titeket, osszátok meg, hogy Lizának minél hamarabb szerető gazdija lehessen!

Érdeklődni az Állatmenhely telefonszámán, vagy facebook oldalán lehet!!!

[sdonations]1[/sdonations]

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.