Irány Svájc!

Irány Svájc!

Péntek reggel nagy napra ébredt a menhely néhány régi lakója. Hosszas szervezés és kemény munka után a Pfotenfreunde Kirchberg és a Hope for Dogs osztrák szervezetek, illetve néhány lelkes magánszemély segítségével 7 kutyánk indult neki a hosszú útnak.

 

 

Barack, az aprócska szuka Németországban “kiszállt”, őt nagyon várták már a gazdik. Hatan viszont továbbutaztak Svájcba, ahol egyiküket szerető gazdi, a többi kutyust pedig nagyszerű ideiglenes befogadó családok várták. Frida egy óriási farmra költözött, több másik kutyus és más állatok mellé, boldog élet várja.

Drazsé, aki több mint két éve élt a menhelyen, korábban pedig az ózdi gyepmesteri telepen raboskodott, egy szuper ideiglenes gazdához költözött, ahol már több gazdijelölt is várta érkezését. Agip szintén régi lakónk volt, nagyon kedvelte őt mindenki a menhelyen, a hosszú, kennelben töltött idő ellenére is kedves, ragaszkodó kutya maradt, most már a befogadó családnál várja a leendő gazdit Szutyival együtt.

Szutyit a győri gyepmesteri telepről mentettük, ahova lelketlen gazdái adták le, mert túl öregnek tartották. Szutyi jó esélyekkel indult Svájcba, aprócska, kedves kutya lévén valószínűleg gyorsan gazdit talál. Szulika és Janka egy családhoz kerültek, mindketten nagyon bájos, nyitott kutyusok, hosszú raboskodás után várják a svájci gazdajelöltek hadát.

Mindegyiküknek jó szerencsét és hosszú, boldog gazdis életet kívánunk. Minden közreműködőnek nagyon köszönjük a segítséget a kutyáink nevében is! 🙂

 

Az utazásról képek itt tekinthetők meg:

Réka képei >>
Pfotenfreunde Kirchberg képei >>
Hope for Dogs képei >>
Videó Jankáról >>

 

 

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.