Ideiglenes befogadókat keresünk!

Ideiglenes befogadókat keresünk!

Vannak olyan védenceink, akiknek vagy nem tudunk már helyet szorítani a menhelyen, vagy olyan nyugodt, esetleg steril környezetetre van szükség a rehabilitációjukhoz, amit a helyszínen nem tudunk biztosítani. Ilyenek pl. a nagyon legyengült állapotú, állandó ápolást igénylő vagy sokkos állapotban lévő kutyák és cicák. Nekik és persze az egészséges, de helyhiány miatt S.O.S helyzetbe kerülő védenceinknek szinte folyamatosan keresünk állattartásban tapasztalt ideiglenes befogadókat.

Őt is kidobták...

Mennyi ideig van szükség a segítségedre?

Az ideiglenes befogadás jelenthet néhány hetet, de akár hónapokat is, ha addig nem találjuk meg az ideális gazdit. Azt, hogy meddig tudod vállani az adott kutyát vagy cicát, minden esetben előre egyeztetjük. 1-2 napról vagy 1-2 hétről a legritkább esetben van szó, hiszen fontos, hogy az állatoknak ne okozzunk újra és újra traumát az ide-oda utaztatással, újra és újra más helyre kerüléssel. Az ideiglenes befogadás tehát nem arról szól, hogy egy-egy napra vagy hétre hazaviszed az állatot egy kicsit szeretgetni, majd visszahozod a menhelyre. Ez neki is, és Neked is rossz.

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha van elég időd, energiád az állatokra, tudod biztosítani a megfelelő körülményeket, és valóban van kellő tapasztalatod az állattartásban, ill. a gondozásban. Ez utóbbit minden esetben leellenőrizzük, ezért kérjük, számíts arra, hogy egy kicsit kikérdezünk. :) Az állatok mellé természetesen biztosítunk eledelt és minden szükséges felszerelést. Végleges gazdit pedig aktívan keresünk nekik.

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy jó ideiglenes befogadó lennél, kérjük keress fel minket e-mailben vagy telefonon, ahol további kérdéseidre is szívesen válaszolunk!

Köszönjük!

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.