Elindult a honlapunk! :)

Elindult a honlapunk! :)

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészült a hivatalos honlapunk. 🙂

Közel 4 éve várunk erre a pillanatra. Akkor született meg az ötlet, hogy készítsünk egy weboldalt, ami sok-sok hasznos információt tartalmaz, és támogatja, népszerűsíti az örökebeadást.

Nekiláttunk…

2007-ben begyűjtöttük a csapatot, összedugtuk a fejünket, és elkezdtük a munkát. Rengeteget terveztünk éjszakákba nyúlóan, hetente újabb és újabb ötletekkel bővült a kezdeti elképzelés. Már akkor láttuk, hogy nagy munka lesz, amihez vagy megfelelő tudású támogatókra, vagy sok-sok pénzre lesz szükség. Mivel az utóbbiból igencsak híján álltunk, elkezdtünk keresgélni honlapkészítéshez értő embereket.

Megkezdtük a keresést...

Nem volt könnyű…

Többen is jelentkeztek a feladatra, de néhány hónap elteltével valahogy mindig megállt a munka. Néha az elképzeléseink voltak eltérőek, néha a szabadidőből jutott kevés, de volt itt hosszabb, komoly betegség és sok-sok egyéb váratlan probléma is. Mi pedig nagyon bíztuk benne, hogy egyszer csak megtörik az átok, és végre elkészül a honlapunk.

Nehéz elhinni, de most itt van. Talán nem a legszebb és legprofibb, de a miénk. 🙂 Reméljük, tetszik Nektek és megtaláltok rajta minden információt, amit kerestek. Persze, még folyamatosan fejlesztgetjük és sok-sok újdonsággal készülünk, de ezek egyelőre maradjanak titokban. 😉 Itt a blogban úgyis hírt adunk mindenről. Köszönjük, ha követtek minket!

A honlappal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket szeretettel várjuk a pr@menhelygyor.hu e-mail címen.

Jó böngészést kívánunk Nektek!
A Győri Állatmenhely teljes csapata
www.menhelygyor.hu

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Köszönjük, ha támogatásoddal segítesz Védenceinken!

noun_Dog_3202790

Kutyasétáltatás

Szívesen látunk a menhelyen sétáltatni, etetni, itatni, esetleg takarítani, vagy egyszerűen csak állatot simogatni, hogy szebbé tedd egy állat napját.